Oops...
Slider with alias TC-HP-ECommerce not found.

Over Aspire Academy

Aspire Academy onder leiding van Glenn Blockx

Desondanks het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’, startte ik zelf pas op 12-jarige leeftijd met tennis.  Al snel werd het een ware passie en spendeerde ik uren op de tennisclub. Trainen, lesnemen, nieuwe mensen ontmoeten,… Fantastisch!
Hoogtepunt? Belgisch kampioen 2011 met de interclubploeg.

Al snel groeide de interesse om ook zelf training te geven. Een groot leerproces dat nooit stopt. Altijd op zoek naar nieuwe oefeningen, lesmethodes, trainingsschema’s.
Na 12 jaar lesgeven, waaronder 3 jaar full time, kon ik eindelijk mijn jongensdroom waarmaken: hoofdtrainer worden van de tennisschool!

Aspire Academy werkt enkel samen met gediplomeerde trainers en volgt zo goed als mogelijk de expertise van Tennis Vlaanderen.
Er is een ruim aanbod aan lesmogelijkheden, zowel recreatief als competitief, waarbij we steeds zo veel mogelijk rekening houden met de verwachtingen en wensen van de lesnemers.

Een duidelijke organisatie en communicatie, nauw contact met speler en ouder in combinatie met een hecht en enthousiast team van trainers, zorgen voor een goede structuur binnen de werking van de tennisschool.

Tot snel!

Glenn

Trainers Trainers