Koninklijke TennisClub Schoten

Meer dan een tennisclub

De Koninklijke Tennisclub Schoten is gelegen in het mooie, groene Gemeentepark te Schoten. Een rustige, aangename omgeving waar veel mensen hun tennisplezier vinden, gevonden hebben en nog lang zullen vinden. Onze club is de laatste jaren uitgegroeid tot meer dan een tennisclub, het is een begrip geworden in Schoten en omstreken. Getuige hiervan zijn het stijgend aantal leden van heinde en verre, het enkel en -dubbeltornooi dat elk jaar weer uitmondt in een succes, de activiteiten die georganiseerd worden voor de leden, zoals de ledenavond op woensdagavond, zeer gegeerd door de nieuwe leden die op deze avond kennis maken met de ‘anciens’ en de club, ..

Onze club staat open voor iedereen: er is voor ieder wat wils. Voor de jeugd is er de KidsToer, voor de volwassenen de befaamde Nacht der Dubbels. KTC Schoten is dan ook een club waar mensen thuis zijn.

Naast tennis biedt KTC Schoten nog andere activiteiten: het petanquetornooi, feestjes, … en dit allemaal in een ongedwongen, familiale sfeer.

Het zonneterras is een troef. Vanop het terras heb je een fantastisch zicht op de zes gravelvelden zodat je de wedstrijden vanuit je luie stoel, met een drankje en een hapje, kan volgen.

Surf eens rustig rond op de website en mocht u nog vragen hebben of inlichtingen wensen, stuur dan gerust een mailtje aan info@ktcschoten.be.

Wordt u graag lid van onze Koninklijke TennisClub Schoten, schrijf je dan in via hier.

Het bestuur,

Johnny, Bart, Guido, Tony, Wim en Ann

Het bestuur Het bestuur