Koninklijke TennisClub Schoten

Meer dan een tennisclub

De Koninklijke Tennisclub Schoten is gelegen in het mooie, groene Gemeentepark te Schoten. Een rustige, aangename omgeving waar veel mensen hun tennis- en padelplezier vinden, gevonden hebben en nog lang zullen vinden. Onze club is de laatste jaren uitgegroeid tot meer dan een tennisclub, het is een begrip geworden in Schoten en omstreken. Getuige hiervan zijn het stijgend aantal leden van heinde en verre, het enkel en -dubbeltornooi dat elk jaar weer uitmondt in een succes, de activiteiten die georganiseerd worden voor de leden, zoals de ledenavond op woensdagavond, zeer gegeerd door de nieuwe leden die op deze avond kennis maken met de ‘anciens’ en de club, ..

Onze club staat open voor iedereen: er is voor ieder wat wils. Voor de jeugd is er de KidsToer, het jeugdtornooi, voor de volwassenen ons jaarlijks dubbeltornooi, enkeltornooi, padeltornooi, voor onze senioren ook een senioren namiddag,.. KTC Schoten is dan ook een club waar mensen thuis zijn.

Naast tennis & padel biedt KTC Schoten nog andere activiteiten: het petanquetornooi, feestjes, … en dit allemaal in een ongedwongen, familiale sfeer.

Het zonneterras is een troef. Vanop het terras heb je een fantastisch zicht op de zeven gravelvelden, twee padelvelden en één jeugdveldje zodat je de wedstrijden vanuit je luie stoel, met een drankje en een hapje, kan volgen. Ondertussen werden reeds 3 terreinen helemaal vernieuwd zodat er na regenweer sneller terug gespeeld kan worden.

Surf eens rustig rond op de website en mocht u nog vragen hebben of inlichtingen wensen, stuur dan gerust een mailtje aan info@ktcschoten.be.

Wordt u graag lid van onze Koninklijke TennisClub Schoten, schrijf je dan in via hier.

Het bestuur,

Johnny, Bart, Tony, Wim en Guido

Het bestuur Het bestuur